خروش ضدامریکایی در حمایت‌از ایران در قلب ۸۰شهر امریکا

اگر سیاست “ایران هراسی” و “اهریمن‌سازی” از ایران در میان همسایگانش و سپس سایر کشورهای دنیا، سیاست ثابت کاخ سفید و غرب در طول سال‌های پس از انقلاب بوده است، اکنون باید بازنده اصلی این اشتباه عملیاتی را استراتژیست‌های کاخ سفید و دولت امریکا دانست، چرا که امواج انقلاب اسلامی نه تنها در خیابان‌های قاهره و منامه و طرابلس و صنعا شنیده می‌شود، بلکه به قلب امریکا نیز زده، به‌طوری که ۸۰ شهر این کشور هم‌زمان به نفع ایران و علیه سیاست‌های جنگ‌طلبانه دولت امریکا اعتراض می‌کنند.

 

هزاران آمریکایی معترض به سیاست‌های دولت آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در کنار جمعی از ایرانیان مقیم آمریکا، با شعار “نه به جنگ، ترور، تحریم و دخالت در امور داخلی ایران” در بیش از ۷۹ شهر آمریکا، به خیابان‌ها آمدند.


بر اساس گزارش سایت اوباما، تظاهرات جنبش ضدسرمایه‌داری معترضین آمریکایی در حمایت از ایران و با شعار نه جنگ، نه تحریم، نه دخالت در امور داخلی ایران و نه ترور در ایران، ساعتی پیش ساعت ۲ بامداد به وقت ایران، در نیویورک به اتمام رسید.

در این تظاهرات که از میدان تایمز نیویورک آغاز شد، صدها نفر از معترضین به نظام سرمایه‌داری در کنار برخی از هموطنان ایرانی مقیم امریکا شرکت داشتند.

در این تظاهرات، مردم شرکت کننده شعارهایی مانند نه به جنگ علیه ایران(No War On Iran)، صلح و عدالت در خاورمیانه نیست آمریکا بیرون برو(No Peace No Justice, U.S. go out Middle east )  و برای سود بیشتر و استفاده از منابع نفتی به ایران حمله نکنید(No War on Iran for oil and huge profit) سر می دادند.

علاوه بر این، معترضین آمریکایی تصاویری از شهید احمدی روشن و فرزند خردسال او همراه داشتند و آنگونه که از پخش زنده این تظاهرات بر روی اینترنت مشخص بود، یکی از ایرانیان مقیم آمریکا با اشاره به این تصویر بیان می‌کرد که آمریکا برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران، دانشمندان این کشور را ترور می‌کند.

در طول این مراسم، جمعیت شرکت‌کننده در این تظاهرات، با نواختن طبل، یک صدا شعار “نه به جنگ علیه ایران” سر می‌دادند.

در بخش دیگری از این مراسم برخی از معترضین بر بالای یک بلندی می‌رفتند و نظر خود را درباره چرایی عدم جنگ علیه ایران ابراز می‌کردند و بقیه حضار نیز مانند آنچه که در پارک زاکوتی برای انتقال حرف‌های خود به سایرین انجام می‌دادند، جملات او را تکرار می‌کردند.

یکی از معترضین آمریکایی در بخشی از سخنان خود بیان می‌کرد که در حقیقت امریکا جنگ خود را علیه ایران آغاز کرده و تحریم و ترور در واقع خود نوعی جنگ است و وقتی ما می گوییم جنگ علیه ایران نه یعنی مخالف همه اینها هستیم.

در جریان این راهپیمایی هزاران نفری، براساس گفته فردی که به صورت زنده این اعتراضات را بر روی اینترنت پخش می‌کرد، یک گروه ۵۰ نفره با پلاکاردهای سبز در تظاهرات حضور یافته بودند و شعارهایی متفاوت با شعارهای معترضین آمریکایی سر می‌دادند. اما هنگامی که یکی از افراد این گروه تلاش می‌کرد اظهارات گروه خود را به این اعتراضات منتسب کند، با شعارهای پی در پی نه به جنگ علیه ایران مواجه و از سوی معترضین آمریکایی، مجبور به پایین آمدن از تریبون شد.

این گروه ۵۰ نفره، گرچه عنوان می‌کردند که طرفدار جنبش سبز هستند اما براساس اظهارات ایرانیان مقیم آمریکا که این چهره‌ها را کمابیش می‌شناختند، احتمال این را که این افراد از گروه‌های منافقین و سلطنت‌طلبان بوده باشند، را بیشتر دانستند.


به هرحال، با وجود برخی حرکت‌ها از سوی جریان‌های اپوزیسیون، با هوشیاری اعضای جنبش ۹۹ درصد، این تظاهرات به آرامی برگزار شد و نیروهای پلیس هیچگونه دخالتی در این تظاهرات نداشتند.

در بخش دیگری از این تظاهرات، سارا فلاندرز از فعالین آمریکایی و رئیس گروه اینترنشنال اکشن سنتر که مسئولیت


برگزاری تظاهرات ۴ فوریه در حمایت از ایران را برعهده دارد، با اشاره به سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل و نیز جنگ‌های بی‌نتیجه آمریکا در افغانستان و عراق اعلام کرد که همه مردم شرکت‌کننده در این تظاهرات در واشنگتن، نیویورک، لس آنجلس، میشیگان و حتی شهرهای کوچک آمریکا، با هرگونه جنگ و تحریم و ترور و دخالت در امور داخلی ایران مخالفند.

معترض دیگری نیز به این نکته اشاره کرد که دولت اوباما جنایات جنگی در خاورمیانه انجام می‌دهد. وی با طرح این پرسش که چه کسانی بمب اتمی درست می‌کنند؟ افزود: مگر نه این است که دولت آمریکا هزاران بمب اتمی در اختیار دارد و به‌وسیله همین بمب‌ها تعداد زیادی از شهروندان بی‌گناه ژاپنی را در یک روز به کام مرگ کشاند؟ این امریکا است که دانشمندان ایرانی را ترور می‌کند و کشتی‌های جنگی خود را به خلیج فارس می‌فرستد و اطراف ایران نیروهای نظامی خود را پیاده می‌کند. در واقع ایران تهدیدی برای امریکا نیست.

این معترض آمریکایی در ادامه با اشاره به سخنان هیلاری کلینتون که گفته بود تحریم‌ها علیه مردم ایران نیست، این سوال را از شرکت‌کنندگان در این تظاهرات پرسید که آیا این ادعای هیلاری کلینتون درست است؟ و مردم یکصدا جواب منفی دادند.

وی در پایان سخنانش از مردم امریکا خواست تا اجازه جنگی دیگر را به دولت آمریکا ندهند.

شهروند آمریکایی دیگری نیز فریاد می‌زد که مردم ایران، افغانستان، فلسطین و سایر مردم جهان دشمنان ما نیستند، دشمنان اصلی ما در وال استریت هستند، دشمنان اصلی ما در اطراف ما هستند. رسانه ها و آنهایی که سودهای هنگفت را برای خود سازماندهی می کنند دشمن اصلی ما هستند.


در ادامه، یکی از فعالین ایرانی مقیم آمریکا، با اشاره به حضور کمرنگ اپوزیسیون‌های ایرانی در این تظاهرات، برای شرکت‌کنندگان عنوان می‌کرد که این‌ها افرادی هستند که از دولت عربستان و آمریکا پول گرفته‌اند تا بیرون بیایند و در این راهپیمایی شرکت کنند. این‌ها مخالف انقلاب مردم ایران در سال ۱۹۷۹ هستند و به دروغ خود را علیه جنگ در ایران معرفی می‌کنند. آن‌ها افرادی هستند که در آپارتمان‌های میلیونی در شمال تهران می‌نشینند و طرفدار واقعی عدالت نیستند.


این گزارش حاکی است که به رغم برگزاری این تظاهرات از سوی گروه‌های حامی جمهوری اسلامی ایران از جمله اینترنشنال اکشن سنتر و انسر کوئالیشن، و با وجود استفاده این گروه از شعار نه به تحریم، ترور، جنگ و دخالت در امور داخلی ایران، برخی گروه‌های اپوزیسیون تلاش کردند با تغییر این شعارها به نه به دیکتاتوری، تظاهرات ۴ فوریه در حمایت از ایران را به نفع خود مصادره نمایند اما تعداد این افراد، حتی در نیویورک که به عنوان هدف اصلی اپوزیسیون تعیین شده بود، به حدی نبود که امکان ابراز وجود را به این گروه بدهد و تلاش آن‌ها، با اعتراض و هیاهوی معترضین آمریکایی ناکام ماند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد